Wij zijn een adviesbureau wat zich voornamelijk bezig houd in de bouwsector. Vanaf 1996 tot december 2012 waren we gevestigd in Waardenburg.

Nu werken we vanuit Odiliapeel met een paar enthousiaste medewerkers aan de diverse projecten.

Onze opdrachten komen uit alle delen van de bouwbranche. Voor architecten verzorgen wij de statische berekeningen en de technische tekeningen van hun projecten. De bouwbedrijven komen bij ons met opdrachten van het bouwen van een carport tot en met nieuwbouwprojecten van woonhuizen en bedrijfsgebouwen. Voor de woning- en utiliteitsbouw kunnen wij al het teken- en rekenwerk verzorgen.

 

De nieuwste software
Wanneer u als particulier het plan heeft om uw woning te vergroten of u overweegt een volledig nieuwe woning te gaan bouwen, dan willen wij vanaf dag één met u meedenken. Ook voor bedrijven die door willen
groeien op de bestaande locatie of denken aan complete nieuwbouw, zijn wij het bureau dat kan helpenom uw verbouw en/of nieuwbouw te realiseren.
Voor de metaalsector verzorgen we de constructieve berekeningen en tekeningen van diverse onderdelen. Dit kunnen trappen, leuningwerk, verdiepingsvloeren of complete staalconstructies voor gebouwen zijn. Alles wat we doen aan teken- en rekenwerk wordt uitgevoerd met de nieuwste software. Het ontwerp maken we met Revit Building, het uitwerken van bouwtekeningen met Autocad en voor de staalconstructie werken we met Advance steel en Matrix.

 

Veelzijdigheid
Wij verzorgen dus het gehele vergunningstraject voor u als klant. Onze projecten ontwerpen, verzorgen en begeleiden we vanaf de eerste schets tot en met de realisatie van het bouwwerk. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen we de klanten helpen bij elke vraag en de oplossing van ieder probleem. Door onze veelzijdigheid kunnen we de klant bovendien blijven verrassen met betaalbare oplossingen.

 

Frank Verwijst

Bouwkundig Adviesbureau Verwijst B.V